Lebih Nilai Dengan Plan ONEXOX

Kelebihan-Kelebihan Prepaid ONEXOX

2 Juta Pengguna ONEXOX

Dipasaran Sejak 2014

MNVO Terbaik Di Malaysia

    One XOX Sdn Bhd merupakan anak syarikat kepada XOX Berhad yang telah beroperasi sebagai Pengendali Rangkaian Mudah Alih Maya (MVNO) sejak tahun 2005. One XOX Sdn Bhd yang telah ditubuhkan pada 2014, secara eksklusifnya membawa jenama ONEXOX bagi memasarkan produk XOX dengan pelan perkhidmatan mudah alih yang unik dan tersendiri.

    Sehingga kini, ONEXOX telah berjaya memberikan perkhidmatan kepada hampir 2 juta pelanggan yang meletakkan ONEXOX sebagai MNVO dengan jumlah langganan paling tinggi di Malaysia dan tempat ke-5 antara semua telco (dibawah Celcom, Digi, Maxis, Umobile)

  • Hida Qistina

    Pelik tgk org komen internet lembab gn Onexox.. xde line la.. Apa2 bg saya xox terbaik jauh dari celcom.. xyah pk tarikh luput., lupa tutup data xmkn kredit if dh tarikh langganan expired, plg best kol murah if aktif fovourite no.. semua rangkaian kot blh aktif.. Kelajuan mmg tip top la.. xmyesal tinggal celcom pon., yg pntg bumiputera punya.. Wajib lah sokong

  • Jai Na

    Paling best bila friendkan no fix line.. Selama nie call ASTRO guna telco lain baru dengar celoteh dah habis kredit berbelas ringgit. Sejak bertukar ke XOX call ASTRO sampai selesai masalah atau buat bayaran hanya beberapa ringgit sahaja di potong. Skrg anak, isteri, pengasuh anak serta semua ahli keluarga aku, aku dah tukarkan ke XOX

  • Zairi

    1GB purchased middle of last month with usage intentions for full audio streaming with occasional forgetfulness to switch off data..but still i have data balance! 1GB fully and satisfyingly utilized here! thx onexox

  • Nizzarm Ryo

    Puashati sangat!!! Tempoh sah sampai 2tahun...sesuai dengan sy yang malas nak topup selalu...data internet pun laju...dan yang paling best macam2 promosi tiap2 hari... Sesuai utk kaki data,kaki borak...

  • Adam Muqris

    Mula2 dak percaya yg onexox ni boleh tempoh sampai lama macamtu....Ingat tipu ja...Lepas pakai gila2 punya syok....Saya takpayah duk topup selalu...Boleh simpan Duit sikit..Paling best season pass yg menjimatkan data..

  • Duke Rayer

    3 sbb aku tukar ke OneXOX : i) tempoh sah btmbah tiap kali topup ii) internet speed ( comfirm xde buffering ) iii) caj voice mail x menggila mcm telco lain. Dulu xde SP. Skng dah ada SP, lg bnyk la kelebihan OneXOX ni. Tempoh sah aku skng ni smpi Feb 2020. Gila kan?

Blog ONEXOX Crew

Informasi, Promosi & Perkembangan ONEXOX

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.