ONEXOX BLACK

Kelebihan-Kelebihan ONEXOX BLACK

  • Kouta data, panggilan dan SMS boleh dibawa kedepan. Tiada lagi pembaziran!

  • Data 3G/4G berkelajuan tinggi 24/7, tanpa capped dan tanpa pecahan

  • Bebas dan tak terikat dengan sebarang kontrak yang merugikan pengguna

  • Apabila anda memperkenalkan ONEXOX kepada keluarga dan rakan anda

  • Tanpa caj tersembunyi dan dikawal selia oleh panel yang diiktiraf

  • 24 jam dan percuma (call 12273 daripada nombor ONEXOX)

Kami Tidak Akan BURN Data Anda

Plan ONEXOX BLACK

Serendah RM10 sebulan

  • Hida Qistina

    Pelik tgk org komen internet lembab gn Onexox.. xde line la.. Apa2 bg saya xox terbaik jauh dari celcom.. xyah pk tarikh luput., lupa tutup data xmkn kredit if dh tarikh langganan expired, plg best kol murah if aktif fovourite no.. semua rangkaian kot blh aktif.. Kelajuan mmg tip top la.. xmyesal tinggal celcom pon., yg pntg bumiputera punya.. Wajib lah sokong

  • Jai Na

    Paling best bila friendkan no fix line.. Selama nie call ASTRO guna telco lain baru dengar celoteh dah habis kredit berbelas ringgit. Sejak bertukar ke XOX call ASTRO sampai selesai masalah atau buat bayaran hanya beberapa ringgit sahaja di potong. Skrg anak, isteri, pengasuh anak serta semua ahli keluarga aku, aku dah tukarkan ke XOX

  • Zairi

    1GB purchased middle of last month with usage intentions for full audio streaming with occasional forgetfulness to switch off data..but still i have data balance! 1GB fully and satisfyingly utilized here! thx onexox

  • Nizzarm Ryo

    Puashati sangat!!! Tempoh sah sampai 2tahun...sesuai dengan sy yang malas nak topup selalu...data internet pun laju...dan yang paling best macam2 promosi tiap2 hari... Sesuai utk kaki data,kaki borak...

  • Adam Muqris

    Mula2 dak percaya yg onexox ni boleh tempoh sampai lama macamtu....Ingat tipu ja...Lepas pakai gila2 punya syok....Saya takpayah duk topup selalu...Boleh simpan Duit sikit..Paling best season pass yg menjimatkan data..

  • Duke Rayer

    3 sbb aku tukar ke OneXOX : i) tempoh sah btmbah tiap kali topup ii) internet speed ( comfirm xde buffering ) iii) caj voice mail x menggila mcm telco lain. Dulu xde SP. Skng dah ada SP, lg bnyk la kelebihan OneXOX ni. Tempoh sah aku skng ni smpi Feb 2020. Gila kan?

ONEXOX CREW SHOP

Beli secara online. Terima pembayaran online daripada semua bank